Vertrouwenspersoon Inge Coolen

 

Inge Coolen, vertrouwenspersoon van JSC Magnus

Graag wil ik, Inge Coolen, me aan u voorstellen als de vertrouwenspersoon van Magnus. Een aantal van jullie zal mij al kennen als één van de ‘barvrouwen’. Ik ben de moeder van Jaap en Stijn van Helvert en ik woon in Veldhuizen, De Meern. Hun broertje van 3, Pim, komt vast ook nog bij de club over een jaar of 2.

Ik werk in mijn eigen kindercoachingspraktijk COOL& Co Kindercoaching Leidsche Rijn waarbij ik vooral veel trainingen geef op het gebied van weerbaarheid, pesten en omgaan met faalangst. In mijn vak voer ik veel gesprekken met kinderen en ouders. Hierbij wordt van mij verwacht dat ik alles in vertrouwen aanhoor. Om deze gesprekken te voeren heb ik in mijn opleidingen gesprekstechnieken aangeleerd. Ik ben afgestudeerd psycholoog en heb in 2012 de opleiding tot kindercoach met succes afgerond. Ook ben ik gecertificeerd Trainer Omgaan Met Pesten en Trainer Interactievaardigheden voor pedagogisch medewerkers.

Wilt u een afspraak maken met mij als vertrouwenspersoon dan kan dat via onderstaand emailadres of telefoonnummer. En bij twijfel… contact opnemen!
Zit je zelf in een situatie waarbij je een vertrouwenspersoon kunt gebruiken? Maak je je zorgen om iets of iemand binnen de vereniging en wil je dit met iemand bespreken? Mail dan naar iwgcoolen@gmail.com. Je kan ook bellen naar 06-47115252.