Kom gratis een keer kijken
Iedereen kan gratis een of twee keer komen kijken en meedoen. Als het goed is heb je daarna wel een goede indruk van de club en weet je of je lid wilt worden.

Instroom van nieuwe leden, en de proefles vindt uitsluitend plaats aan het begin van een blok, wanneer de nieuwe trainings- en competitiegroepen worden ingedeeld. Het seizoen is verdeeld in drie blokken. Het eerste blok begint begin september, het tweede blok begint eind november, het derde blok begint begin mei. Maak daarvoor een wel afspraak via email hidden; JavaScript is required.

Aanmelden als lid
Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier (docx voor digitaal invullen met Word, pdf voor print) in te vullen en te mailen naar onze secretaris op email hidden; JavaScript is required. Deze formulieren zijn ook beschikbaar bij de leiding op de clubavond. Voor de verwerking van de incassomachtiging (zie onder) op het aanmeldformulier hebben wij ook een scan van de ondertekening nodig.

Contributie seizoen 2019-2020
De contributie voor het seizoen 2018-2019 bedraagt € 117,50. Dit bedrag geldt voor kinderen die op één clubdag (woensdag of vrijdag) spelen. Wil je op beide dagen schaken dan bedraagt de contributie € 138,50. Voor instromers tijdens het seizoen rekenen we een lagere contributie (zie onder).

NIEUW: vanaf seizoen 2017/2018 innen we de contributie middels automatische incasso. Om de afgifte van machtigingen middels het aanmeldformulier te stimuleren geven wij een korting van €5,00 op de contributie bij betaling via incasso. De lidmaatschapskosten bedragen dan €112,50 voor deelname één clubmoment, en €133,50 voor deelname aan zowel woensdag als vrijdag.

Bankrekening
Betalingen aan Magnus kunnen worden overgemaakt op IBAN NL92TRIO0254793908 t.n.v. Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn, onder vermelding van de naam van het lid en de reden van betaling. Voor de betaling van contributie dringen wij echter op de automatisch incasso.

Wat krijg je voor je contributie?
Tijdens de schoolweken hebben we onze clubavonden met les (volgens de Stappenmethode en/of de lesmethode van Samen Schaken), interne competitie, schaakspelletjes, diverse evenementen en natuurlijk het slotfeest. Inbegrepen in de contributie zijn o.a. lesboeken en het lidmaatschap van de schaakbond. Van de bond krijgen alle leden een tijdschrift (6x per jaar). Door de schaakbond worden ook een externe competities en diverse toernooien georganiseerd.

Korting voor houders U-pas
Wij kunnen voor U-pashouders de contributie of een deel daarvan declareren bij het U-pasbureau. Het maximale bedrag dat wij kunnen declareren hangt af van de ruimte die je over hebt in je persoonlijke U-pasbudget. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is voor het seizoen 2017-2018 het budget € 275. Voor middelbare scholieren is het budget hoger. Als de hele contributie uit het U-pasbudget kan worden gedeclareerd en incasso dus niet nodig is passen wij uiteraard ook de bovengenoemde korting van €5,00 toe.

Word je lid gedurende het seizoen …
dan passen we contributie als volgt aan. Het jaar is verdeeld in 3 blokken.
We rekenen een vast bedrag van van € 22,50 en daarnaast € 30,00 per blok. Als je aan twee clubdagen deelneemt komt er nog €7,00 per blok bij.

Dit leidt tot:

€ 112,50 voor het hele jaar,
€   82,50 voor Blok 2 en 3 (vanaf 22 november),
€   35,00 voor alleen Blok 3 (vanaf 7 mei)

Voor al bovenstaande bedragen geldt een korting van €5,00 bij machtiging tot automatische incasso.

Lidmaatschap opzeggen
Ga je verhuizen, heb je het te druk met school of andere hobby’s, of vind je schaken toch niet zo leuk (dat zou wel heel jammer zijn), dan kun je je afmelden als lid. Dat doe je schriftelijk email hidden; JavaScript is required, bij onze secretaris.

Als je wilt opzeggen voor het volgende verenigingsjaar (dat loopt van 1 augustus tot 30 juli het daarop volgende jaar), zorg dan dat wij je schriftelijke bericht vóór 1 juli hebben ontvangen. Als je opzegt tijdens het verenigingsjaar dan betaal je voor het hele jaar contributie. Als je bericht in de zomervakantie (na 1 juli, maar voor 1 september) bij ons binnen komt, dan betaal je voor één blok (€52,50). Onder uitzonderlijke omstandigheden, zoals een verhuizing, kan het bestuur besluiten een deel van de contributie terug te betalen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.