Katerina en Angel slaan toe in ronde 4

Angel en Katerina hebben afgelopen vrijdag de eer van de familie Stavrakakis hoog gehouden. De zusjes wonnen allebei hun partij. Nils Neisingh heeft de eerste aanval op zijn koppositie afgeslagen. Jurgen Zieltjens werd in een spannende partij verslagen. Sietse Bosman is de volgende uitdager. Ik kijk nu al uit naar de volgende ronde.

> Uitslagen interne competitie
> Stand interne competitie

Komende vrijdag 4 mei geen clubavond door de voorjaarsvakantie
De volgende speelavond is door de voorjaarsvakantie pas op 11 mei. Op 4 mei is er geen clubavond. Kijk hier voor de volledige agenda van dit seizoen.

Tot aan de zomer nemen we geen nieuwe leden aan
Door het grote enthousiasme voor onze club zitten we op dit moment al aan de grens van het aantal kinderen dat we op een goede manier kunnen begeleiden. Daarom nemen we tot aan de zomer geen nieuwe leden meer aan.
Het nieuwe seizoen begint in september. Dan hebben we weer ruimte voor nieuwe kinderen. Je kunt natuurlijk wel alvast een mailtje naar ons sturen, dan nodigen we je uit voor de opening van het nieuwe seizoen.