Sietse verslaat Nils en neemt de leiding

De spanning in de interne competitie neemt steeds verder toe. Vandaag speelden Sietse Bosman en koploper Nils Neisingh een mooie partij om de eerste plek. Uiteindelijk won Sietse en daardoor neemt hij de eerste plek over. Met nog 2 ronden te gaan heeft hij een goede kans om de eerste clubkampioen te worden. Nils heeft mij echter beloofd dat hij in de achtervolging gaat.

Laten we ook Max Hugen en Angel Stavrakakis niet uit het oog verliezen. Max doet nog helemaal mee om de titel na zijn overwinning op Max. Dat vind ik wel een beetje verwarrend. Heeft Max dan tegen zichzelf gespeeld? Zo kan ik ook winnen. De oplossing van dit raadsel is, dat we 2 kinderen hebben die Max heten. Tot slot maakt ook Angel nog een kans op de titel. Klik snel door naar de stand.

> Uitslagen interne competitie
> Stand interne competitie