Wie weet waar de schoolbel van de Boomgaard is gebleven? (slot)

Met rode wangen moet ik bekennen dat de bel gewoon in de kast lag. Ver weg verstopt achter/onder/tussen de schaakborden, dat wel. Ik ben blij dat de Boomgaard volgende week de kinderen weer op tijd naar binnen kan bellen.

Tja. Achter de dozen? Nee! Onder de dozen? Ook niet. Tussen de borden dan? Weer niet. In de tas met koekjes en drankjes? Je wist het al? Nee, ook niet in de tas. Alle lokalen nog maar een keer doorzocht. Weer geen resultaat.

Dan moeten we maar een nieuwe bel gaan regelen.

Gisteren ontvingen wij een e-mail dat de bel in de kast achter de schaakstukken is verstopt. Nou kijkt een schaker nooit verder dan zijn bord en zijn stukken. Geen wonder dat we de bel niet hebben gezien. Ben benieuwd of de bel er ook echt ligt.

Op mysterieuze wijze is gisteren op onze clubavond de schoolbel van de Boomgaard verdwenen (geen grapje). In de pauze is de bel nog gebruikt. Daarna ontbreekt elk spoor.

Weet jij waar de bel is? Stuur dan een mailtje naar info@magnusleidscherijn.nl of bel met Bas: 06 11723303.

Dan zorgen wij dat de bel maandag weer thuis is.