Max, Tom en Stijn pakken najaarstitels

Vrijdag zijn in een spannende laatste ronde Max in groep 1 en Stijn in groep 3 op eerste plaats van hun groep geƫindigd. In groep 2 had Tom al een grote voorsprong, dus daar was de spanning iets minder groot.

In groep 1 begon Max de avond als nummer 2. Maar door een overwinning op Marijn klom hij op de valreep naar de eerste plek. Sietse en Siebe, concurrenten van Max, speelden in de externe competitie. Daarvoor krijg je wel bonuspunten, maar niet genoeg om Max van de eerste plek af te houden. Sietse (2e) en Siebe (3e) verdienen wel een prijs.

Tom was in groep 2 duidelijk de sterkste. Geen enkele partij verloren. Hij liet slechts 3 remises toe. Heel knap. Olaf en Robert zijn 2e en 3e geworden.

In groep 3 ging de strijd tussen Katerina en Stijn. Katerina stond heel lang bovenaan. Maar in de laatste ronden pakte Stijn toch nog de 1e plek. Met 9 overwinningen en 1 remise in 10 partijen uiteindelijk heel overtuigend. Katerina pakt de 2e plaats en Mai Xun de 3e.

We feliciteren alle winnaars. De prijzen reiken we uit na de kerstvakantie.

Uitslagen en eindstanden
> Uitslagen groep 1
> Uitslagen groep 2
> Uitslagen groep 3
> Eindstanden alle groepen