JSC Magnus is jarig / je kunt je nog aanmelden voor het feest op 9 april

5 jaar

Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je toch nog meedoen met het toernooi, diner of nieuw t’shirt bestellen? Dan kan dat nog. Mail dan snel dit formulier naar Magnus. Aanmelden voor het toernooi doe je hier.

We zijn jarig vandaag! Vijf jaar geleden opende jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn zijn deuren. De komende weken gaan we dit uitgebreid vieren.
We beginnen op 9 april met de Grand Prix en het lustrumdiner voor alle leden, ouders, broers en zussen en vrijwilligers. Later organiseren we nog een verrassingsfeest. De voor deze verrassing eerder genoemde datum van 2 april vervalt.

Nieuwsgierig naar hoe sommige van onze leden er 5 geleden uitzagen? Bekijk dit fotoalbum van het slotfeest van het eerste seizoen.

Zondag 9 april houden we van 13.00 – 17.00 uur ons lustrumtoernooi in het Leidsche Rijn College. Dit toernooi is onderdeel van de Grand-Prixreeks van de SGS. Wij zouden het heel leuk vinden als zoveel mogelijk Magnuskinderen met dit toernooi meedoen. Neem ook al je vrienden of vriendinnetjes mee die kunnen schaken. Voor ouders is er plaats in de aula, en alle hulp is welkom!

> Aanmelden Grand Prix toernooi

> Aanmelden overige lustrumactiviteiten 9 april (WORD)
> Aanmelden overige lustrumactiviteiten 9 april (PDF)

Natuurlijk wil je meespelen in een Magnus t-shirt. Speciaal voor dit toernooi zullen we weer nieuwe shirts laten bedrukken. Deze zullen rond de 15 euro kosten.

Zit je ondertussen op de middelbare school en vind je het speeltempo van een kwartier veel te kort, dan kan je meedoen in een groep met langere bedenktijd (en speciale schaakprijzen!).

We sluiten deze feestelijke dag af van 18.00 – 19.30 uur met een heerlijk ‘Eerste Magnus Lustrum Pizza Schaakdiner’. Ook als je niet meedoet aan het toernooi ben je van harte welkom. Heerlijke pizza’s &  lekker drinken voor maar 3 euro pp, voor alle Magnuskinderen, de broertjes, zusjes, broers, zussen, vaders en moeders en alle vrijwilligers die Magnus ondertussen rijk is. Geef bij aanmelden je favoriete pizza op. Er worden 10 verschillende soorten pizza’s gemaakt, deze worden maandag uitgekozen.

Vind je het leuk om dit diner op te vrolijken met een speech of sketch, laat dit dan ook even weten. Tot slot wordt er tijdens dit diner nog een leuk lustrumcadeautje overhandigd aan alle leden.

Magnus is klaar voor zijn eerste Lustrumfeest. Zijn jullie van de partij? Natuurlijk!

De LustrumCie Jolanda – Nicolette – Arleen – Dirk – Anita

P.S. Het verrassingsfeest van 2 april is verplaatst naar een zondag verderop in haar jaar. Informatie volgt …