Magnus 1 kampioen in de 2e klasse

Het eerste team van Magnus is gisteren kampioen geworden in de 2e klasse D van de SGS. Een kleine nederlaag tegen het 2e team van Giessen en Linge was voldoende geweest voor het kampioenschap. Maar dat was onze eer te na. We besloten het seizoen met onze meest overtuigende winst: 6½-1½.

Invaller Jasper liet meteen zien dat hij in dit team thuis hoort. Hij pakte ons eerste punt. Daarna ging het snel. David keepte zijn slechte stelling en hield remise. De winst van Dirk leverde het kampioenschap op. De winst van Bas de wedstrijd.

In het team deden dit jaar 4 jeugdspelers mee. Nils en Jelmer waren vaste waarden. Jasper (2x) en Siebe lieten de laatste wedstrijden zien dat ze op de deur kloppen.

> Uitslagen en eindstand 2e klasse D. Klik op de links op deze pagina voor de gedetailleerde uitslagen.