Lustrumreceptie en filmvoorstelling

Zoals jullie weten bestaan wij inmiddels 5 jaar. Hier willen we op de één-na-laatste vrijdag-clubavond van het seizoen op 23 juni nog eenmaal aandacht aan geven door middel van een receptie en een filmvoorstelling in de Aula van het Leidsche Rijn College (Maartvlinder 1, Parkwijk, Utrecht).

Dit evenement is speciaal gericht op onze vrijwilligers, ouders, relaties en oudere leden (woensdag én vrijdag), en vindt plaats aansluitend aan de reguliere trainingsavond (en i.p.v. de “late” training).

We vertonen de recente Engelstalige documentaire “Magnus” over onze naamgever Magnus Carlsen, wereldkampioen schaken (zie trailer). Voor en na de film is er gelegenheid elkaar te feliciteren met het jubileum onder het genot van een hapje en een drankje.

Omdat we jarig zijn trakteren wij. Een kado is niet nodig. Mocht je toch wat willen geven, dan is een bijdrage in de kosten zeer welkom ?.

De zaalhuur en de film worden ons ter gelegenheid van het lustrum aangeboden door firma Boreco uit De Meern.

Programma
De receptie begint met een inloop om 20.00 voor ouders, relaties en leden van de woensdag. De vrijdagschakers zijn dan nog in hun competitie verwikkeld en zullen één voor één binnendruppelen. De film wordt ingestart rond 20:45 en duurt ongeveer een uur. Einde van de receptie is rond 22:30. Om 23:00 laten we de Aula weer opgeruimd achter.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden op de clubavond op de komende woensdagen en vrijdagen, of met behulp van het webformulier. Daar kun je je ook gelijk aanmelden voor het pannenkoekenfeest een week later op 30 juni.