Vrijdagavond 3 mei online schaken!

Vrijdagavond 3 mei is het nog steeds meivakantie. Mocht je het schaken toch wel missen, online schaken kan natuurlijk altijd! De kinderen tot 12 jaar hebben een chesskid.com account gehad. Alle accounts zijn opgebouwd als Magnus-L-voornaam, dus kan je makkelijk de naam van je vriend of vriendinnetje vinden.

Veel oudere kinderen hebben een chess.com account. Als je die niet van elkaar weet, email/app elkaar even om vrijdagavond goed voorbereid van start te gaan.

Nee, er is geen online competitie en er valt dus ook niets te winnen, het gaat puur om het gezellig samen online schaken.

Mocht je (technische) vragen hebben over chess.com, chesskids of over online schaken in het algemeen, Albert Eikelenboom van de Technische Commissie is vrijdagavond tussen 18:30 en 21:00  beschikbaar voor vragen (06-47026849).

Namens de TC,

Albert Eikelenboom