Stop je bij JSC Magnus? Meld je af voor 1 juli!

Ga je verhuizen, zes keer in de week voetballen, kortom heb je het te druk met school of andere hobby’s, of misschien vind je schaken toch niet zo leuk (dat zouden we wel echt heel jammer vinden), dan kun je je afmelden als lid. Dat doe je schriftelijk per mail, bij onze secretaris. Een mondelinge opzegging (zoals bijvoorbeeld bij je schaaktrainer) kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Als je wilt opzeggen voor het volgende verenigingsjaar (dat loopt van 1 augustus tot 30 juli het daarop volgende jaar), zorg dan dat wij je schriftelijke bericht vóór 1 juli hebben ontvangen. Als je opzegt tijdens het verenigingsjaar dan betaal je voor het hele jaar contributie. Als je bericht in de zomervakantie (na 1 juli, maar voor 1 september) bij ons binnen komt, dan betaal je voor één blok (€52,50).

De contributiebedragen voor het seizoen 2019/2020 worden nog aangepast na goedekeuring door de algemene ledenvergadering, die plaats vindt in oktober 2019.

Lees meer op onze website onder: Lidmaatschap opzeggen https://magnusleidscherijn.nl/lidmaatschap/