Magnus zomertoernooi 21 augustus

We hopen dat iedereen van zijn vakantie geniet. Om het schaken niet te verleren, organiseren we aanstaande vrijdag (21 augustus) een online Zomertoernooi voor alle Magnusleden. 

  • Voor de jeugd onder 13 jaar organiseren we een toernooi op ChessKid.com. Het toernooi start om 19:00 uur, zorg dat je in ieder geval een paar minuten eerder al bent ingelogd en aangemeld voor het toernooi. 
  • Voor alle andere leden organiseren we een toernooi op Chess.com. Dit toernooi start om 20:00 uur. Ook hier geldt:  zorg dat je in ieder geval een paar minuten eerder al bent ingelogd en aangemeld voor het toernooi. 

Beide toernooien worden georganiseerd door de club ‘Jsc Magnus Leidsche Rijn‘. Als je nog geen lid bent van de club, meld je dan een paar dagen eerder alvast aan. Voor verdere vragen kan je bij Albert en Joost terecht.