Vrijdag 18 februari 2022 geen schaakavond

18 Februari 2022 WE SCHAKEN DEZE VRIJDAG NIET!
In verband met de extreme weersomstandigheden lassen we de vrijdagavond schaaktrainingen af.

Voor de A,B en C groep wordt er door de onze hoofdtrainer Bas een lichess schaaktoernooi georganiseerd:

Dit snelschaaktoernooi is een zogenaamd Arenatoernooi. DWZ: de computer deelt in. Als een partij afgelopen is krijg je snel een nieuwe tegenstander. De computer wacht dus niet tot alle partijen zijn afgelopen (zoals bij een zwitsers trn). Wel probeert de computer spelers die even hoog staan tegen elkaar te zetten. Elke overwinning levert 2 punten op. Als je 2 keer achter elkaar hebt gewonnen, levert de volgende partij 4 punten op (dus 2 bonuspunten). Verlies je een keer, dan raak je die bonus weer kwijt.

De link voor het toernooi vind je in je trainingsappgroep.

Voor de D en de E jeugd zijn er online lessen op wonder,me (https://app.wonder.me/?spaceId=2ebf66e3-a4ac-46eb-9dfa-97c4e5775d60 ) en ga naar de D12E12 of E3456 trainingsgroep. Het wonder.me password is niet veranderd en is te vinden in je whatsapp groep.

Heb je (technische) vragen bel dan de Technische Commissie: 0647026849 (Albert)