Externe competitie 2022-2023 Speelschema

JSC Magnus Leidsche rijn is onderdeel van de Stichts Gooise Schaakbond.

In deze regio spelen we al jaren externe competitie tegen andere teams uit deze Regio. Normaal zijn dit 6 a 7 wedstrijden per jaar. Als je thuis speelt, speel je op onze vaste clubavond, de vrijdagavond. Als je uitspeelt speel je uit op de avond waarop de andere vereniging speelt.

Het bericht over de nieuwe indeling van 2022-2023 staat hier: Indeling en speeldata jeugdcompetitie 2022-2023 – Stichts-Gooise Schaakbond (sgs-schaakbond.nl)

Als je doorklikt kom je in netstand en kan je per team en ronde het speelschema bekijken. Vroeger typten we dat wel eens geheel over op deze web site, maar met veranderingen ging het dan mis, omdat deze niet altijd op tijd werden verwerkt.

En hier staat onze teamindeling van dit jaar:

Externe Competitie 2022- 2023 teamindeling – Magnus home (magnusleidscherijn.nl)