Seizoens afsluiting op 30 juni

Beste schaakliefhebbers,

Als afsluiting van het schaakseizoen 2022-23 organiseren we een Ouder-Kind toernooi! Uiteraard ook met winnaars van de poules een leuke prijs!

Wij hopen dat veel ouders mee komen om samen met uw kind mee te doen. En wij ook kunnen wij nog wat tips geven om te oefenen in de vakantie!

Datum: 30 juni Starttijd: 18:45 (voor de jongeren D+E) en voor A,B,C vanaf 19:45.

Het doel van dit toernooi is niet alleen om onze schaakvaardigheden te verbeteren, maar ook om quality time door te brengen met onze kinderen en andere schaakliefhebbers binnen de club. We delen je als team in poules van 4, waarin teams van 2 personen tegen elkaar zullen strijden.

We moedigen iedereen aan om deel te nemen, ongeacht jullie speelniveau. Dit toernooi draait vooral om plezier, gezelligheid en het afsluiten van het seizoen. Het is een geweldige kans om elkaar beter te leren kennen en samen te genieten van een gedeelde passie voor schaken.

Mochten jullie niet in staat zijn om als ouder-kind team deel te nemen dan delen we de andere kinderen samen in als teams.

We hopen op een grote opkomst en kijken uit naar een gezellig en sportief toernooi. Laten we samen de schaakborden veroveren en onvergetelijke herinneringen creëren!

Met vriendelijke groet,

TC