Kom naar ons openingsfeest op vrijdag 30 maart

Vind je schaken leuk? Dit voorjaar start in Leidsche Rijn jeugdschaakclub Magnus. Magnus is een schaakclub voor alle kinderen in Leidsche Rijn en Utrecht. Dharma, Jochem, Gustaaf en Bas kijken uit naar je komst. Samen maken we er een leuke en gezellige club van.

De eerste clubavond, op vrijdag 30 maart, wordt een groot feest. Kom jij ook? Neem gerust je vriendjes en ouders mee. We beginnen op 7 uur. De opening duurt tot kwart over 8. De opening vindt plaats in ons nieuwe clubgebouw in de basisschool De Boomgaard, locatie Langerakbaan 231, in Utrecht. Wil je komen kijken? Stuur dan een mail naar info@magnusleidscherijn.nl. Dan krijg je van ons een uitnodiging voor de feestelijke opening.

Tijdens de opening verloten we 3 bijzondere Magnus t-shirts onder de kinderen die de volgende schaakopgave goed hebben beantwoord. Neem je antwoord mee naar het openingsfeest.

Ook onze vaste clubavond is op vrijdag van 7 uur tot kwart over 8.  Je bent welkom vanaf 30 maart.

De komende weken zetten we steeds meer informate op deze website. Wil je op de hoogte blijven? Kijk dan af en toe op deze website voor nieuws.