Wat gaan we doen tot het einde van het seizoen?

Vanaf vrijdag 6 april hebben we elke week clubavond. De clubavond begint om 19.00 uur. Er is dan eerst training. Daarna speel je een partij voor de competitie. Als je partij snel afgelopen is, kun je nog een partijtje voor de lol doen. De avond eindigt om kwart over 8.

Alleen op 4 mei is er geen schaken, want dan is het vakantie. De laatste clubavond op 1 juni maken we heel speciaal. Wat we gaan doen, is een verrassing. Maar we kunnen wel alvast verklappen dat we prijzen gaan uitreiken aan de winnaars van de competitie.

Nieuwsgierig? Kom dan gerust een kijkje nemen! De eerste keer is gratis. Als je het leuk vindt, kun je tot het einde van het seizoen meespelen. Dat kost 15 euro.

We spelen in basisschool De Boomgaard aan de Langerakbaan 231 in Leidsche Rijn.