Ruim 25 kinderen hebben genoten van onze openingsavond. Kom jij komende vrijdag ook naar onze club?

Afgelopen vrijdag 30 maart zijn we officieel gestart. Ruim 25 kinderen en een heleboel ouders bezochten onze openingsavond. Je kon schaken tegen de Beer en de talentvolle Utrechtse jeugdschakers Sven (foto) en Tycho Dijkhuis speelden ieder tegelijkertijd tegen 8 kinderen. (De ouders durfden niet te spelen tegen Sven en Tycho.) Dharma en Bas verzorgden les voor de beginnende schakers en voor de kinderen die al vaker hadden geschaakt. Het was dus een hele leuke en geslaagde opening.

Als je op deze link klikt dan zie je de eerste foto’s. De komende week zetten we nog meer foto’s op onze website.

Aanstaande vrijdag 6 april is de eerste gewone clubavond. Alle kinderen in Leidsche Rijn en Utrecht zijn welkom. De deur gaat open om kwart voor 7; we beginnen om 7 uur. We spelen in ons nieuwe clubgebouw in basisschool De Boomgaard, locatie Langerakbaan 231, in Utrecht.

Wil je komen kijken? Stuur dan een mail naar info@magnusleidscherijn.nl. De eerste keer kun je gratis rondkijken en meedoen. Wil je daarna tot aan de zomervakantie blijven schaken dan vragen we een kleine contributie. Meer informatie vind je op deze pagina.