Uitslagen 1e clubavond

Afgelopen vrijdag hebben we onze eerste gewone clubavond gehad. Op onze website houden we de uitslagen en de stand bij. Op deze eerste avond hebben Nils, Joris, Max en Max, Thijs, Jurgen, Lotte en Kevin hun eerste overwinning behaald. Alle uitslagen lees je hier.

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de rest van dit schooljaar. Alle kinderen in Leidsche Rijn en Utrecht zijn welkom. De deur gaat open om kwart voor 7; we beginnen om 7 uur. Elke vrijdagavond besteden we een half uur aan training en, na en korte pauze, de rest van de avond aan de competitie. Om kwart over 8 is de avond afgelopen.
We spelen in ons nieuwe clubgebouw in basisschool De Boomgaard, locatie Langerakbaan 231, in Utrecht.

Wil je komen kijken? Stuur dan een mail naar info@magnusleidscherijn.nl. De eerste keer kun je gratis rondkijken en meedoen. Wil je daarna tot aan de zomervakantie blijven schaken dan vragen we een kleine contributie. Meer informatie vind je op deze pagina.