Jurgen en Sietse in de achtervolging op Nils

Nils Neisingh is ook na de 3e ronde koploper in de interne competitie.  Jurgen Zieltjens en Sietse Bosman hebben de achtervolging ingezet. Dat wordt nog spannend de komende weken.

> Uitslagen interne competitie
> Stand interne competitie

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de rest van dit schooljaar. Alle kinderen in Leidsche Rijn en Utrecht zijn welkom. De deur gaat open om kwart voor 7; we beginnen om 7 uur. Elke vrijdagavond besteden we een half uur aan training en, na en korte pauze, de rest van de avond aan de competitie. Om kwart over 8 is de avond afgelopen. We spelen in ons nieuwe clubgebouw in basisschool De Boomgaard, locatie Langerakbaan 231, in Utrecht.

Wil je komen kijken? Stuur dan een mail naar info@magnusleidscherijn.nl. De eerste keer kun je gratis rondkijken en meedoen. Wil je daarna tot aan de zomervakantie blijven schaken dan vragen we een kleine contributie. Meer informatie vind je op deze pagina.