Mooie gevechten in de 6e ronde

Er is gisteren hard geknokt om de punten. De laatste 2 partijen waren pas afgelopen nadat de meeste kinderen al naar huis waren. Het waren ook spannende partijen. Maren Neisingh hield het heel lang vol tegen Sander Blom. Uiteindelijk moest ze Sander toch feliciteren met de overwinning. Haar broer Nils en Kelvin Kanne maakten er ook een spannend duel van. Pas in de slotfase wist Nils de overwinning te pakken. Omdat koploper Sietse Bosman verloor van Max Hugen, hebben we nu nog 3 spelers die volgende week, in de laatste ronde, strijden om de titel: Nils, Max en Sietse hebben alle drie nog een kans.

Janne Kraaijpoel pakte na 3 remises haar eerste overwinning. Ook Santi, Jurgen, Armin en Falco pakten het volle punt. Collin en Luuk waren de enigen die remise speelden.

> Uitslagen interne competitie
> Stand interne competitie
> Uitleg over de werking van de interne competitie: hoe bepalen we de indeling en hoe werkt de puntentelling?