Familieschaak op de slotavond van ons eerste seizoen (met foto’s)

Afgelopen vrijdag 1 juni hebben we ons eerste seizoen afgesloten. Naast alle kinderen hadden we ook de ouders uitgenodigd. 20 vaders en moeders, een oom en een echte opa vormden een team met hun kinderen, neefje en kleindochter. Op de foto’s kun je zien hoe gezellig het was.

> Foto’s slotavond Jeugdschaakclub Magnus 

Ook hebben we afgelopen vrijdag de prijzen van de interne competitie uitgereikt. Kampioen Nils en Santi ontvingen hun prijs (zie foto), een beker en een kinderboek, uit handen van Dharma. Helaas ontbrak 2e prijswinnaar Max Hugen. Binnenkort gaan we op bezoek bij Max om hem de prijs te geven.

> Eindstand interne competitie

Aan het einde van de avond kregen alle kinderen een officieel Magnuscertificaat voor hun deelname aan onze competitie. Een terechte beloning voor hun mooie gevechten op het schaakbord.

Op 7 september beginnen we met het nieuwe seizoen. Natuurlijk krijgt iedereen op tijd per mail een uitnodiging. Of kijk af en toe op de website voor nieuwe informatie.

Wij wensen jullie allemaal een leuke vakantie. Daag je ouders of tante of opa uit voor een leuk partijtje schaak. We hopen jullie allemaal weer terug te zien op 7 september.