We gaan weer beginnen: vrijdag 7 september groot openingsfeest

Hebben jullie er al zin in? Een hele vakantie zonder schaken is natuurlijk wel heel erg lang. Gelukkig start over 2 weken het nieuwe schaakseizoen van Jeugdschaakclub Magnus. We beginnen op vrijdag 7 september met een gezellig schaakfeest.

We hopen dat jullie weer allemaal komen schaken. Jullie mogen ook je vriendjes en je ouders meenemen. Ook als je geen lid bent kun je komen kijken en meedoen. We gaan simultaanschaken tegen ‘grote’ schaakkampioenen en we proberen een spannend schaakspel uit. Het feest begint om 19 uur en is afgelopen om 20.15 uur.

Vakantieschaakfoto’s

Wie van jullie heeft tijdens de vakantie een leuke foto gemaakt die iets te maken heeft met schaken? Bijvoorbeeld terwijl je zat te schaken aan het zwembad; … of in het zwembad? Of een mooi plein in de vorm van een schaakbord. Wij zijn heel benieuwd naar jullie foto’s. De leukste foto’s zetten we op onze website.

Hieronder een schaakfoto van Dharma uit de oude doos. Wat is er vreemd aan deze foto?

Dharma in de finale tegen Bram.

Dharma schaakt tegen Bram. Kunnen jullie iets vreemds ontdekken aan deze foto?