Joey en Laura nemen de leiding

Sinds gisteren hebben we in beide groepen een eenzame koploper. In groep 1 won Joey na een harde en gelijkopgaande wedstrijd van Max. Laura won in groep 2 van Eloïse. De najaarscompetitie is pas 3 wedstrijden oud en duurt 14 wedstrijden. Er kan dus nog heel veel gebeuren.

In groep 1 wist Angel Coen heel mooi mat te zetten, met 2 pionnen, Paard en Toren. Sietse won een Dame, miste mat in 1 (dat zal Dharma de volgende keer uitleggen) en verloor uiteindelijk toch nog van Hugo. Knap teruggeknokt van Hugo. En Yvar lukte het niet met Koning en Dame de eenzame Koning van Jochem mat te zetten. Dat werd dus remise.

Katerina zit in groep 2 Laura op de hielen. Laura heeft 3 keer gewonnen. Katerina heeft 2 keer gewonnen en 1 keer remise. De volgende keer spelen ze tegen elkaar. Een rechtstreeks duel om de koppositie. Luuk en Fenix wisten hun eerste punten te scoren. Ze speelden remise …. tegen elkaar.

Volgende week spelen we geen competitie maar hebben we een schaakspelletjesavond. Dat doen we altijd op de vrijdag voor de vakantie.

> Uitslagen groep 1
> Uitslagen groep 2
> Standen