Groot succes Nils, Kelvin en Sietse in Maarssen

Het topteam van de Binnentuin met Nils, Wessel, Kelvin en Sietse.

Vandaag is in Maarssen een toernooi voor Leonardoscholen gespeeld. Het was een heel groot toernooi met maar liefst 72 teams uit heel Nederland. Van onze club deden zes kinderen van De Binnentuin mee. Een fantastische prestatie leverden Nils, Kelvin en Sietse, die met hun teamgenoot Wessel de derde prijs wonnen in de categorie middenbouw! En Sietse won zelfs al zijn partijen!

In de categorie bovenbouw speelden Max Hugen, Santi en Jochem ook mee in teams van De Binnentuin. Zij hadden het wat zwaarder, maar leverden toch keurige prestaties af. Het team van Jochem, de Koninginbloemen, won nog de prijs voor de mooiste naam.

Sietse, Nils en Kelvin met trotse trainer Dharma.

Uniek was nog dat Kelvin én Santi een keer hun tegenstander herdersmat hebben gezet. Als ik me niet vergis, ook nog in dezelfde ronde! Op deze pagina staan allemaal voorbeelden van het herdersmat. Ook wordt uitgelegd wat je moet doen om je te verdedigen tegen het herdersmat.