Oproep aan de ouders: wie helpt mee bij de uitwisseling met Vegtlust?

De clubavond van 21 december wordt een extra leuke avond. We spelen dan onze eerste uitwisseling met een andere club: Vegtlust uit Maarssen. Er zullen van allebei de verenigingen spelers mee doen op alle niveaus, en we zorgen ervoor dat ook de kinderen die dit jaar gestart zijn met schaken een enigszins gelijkwaardige tegenstander ontmoeten.

Omdat we vooraf een indeling willen maken, en willen zorgen dat er voldoende te spelen valt voor iedereen, willen we graag vast weten wie er mee gaat. Houd er vast rekening mee dat het de laatste vrijdag voor de kerstvakantie is. We gaan nog afspreken of we bij ons of in Maarssen (10 minuten met de auto) gaan spelen.

Naast deelnemers hebben we natuurlijk ook begeleiders, en, als we naar Maarssen gaan, auto’s en chauffeurs nodig. Als het in Maarssen is, wie is dan bereid te rijden/begeleiden? Als het bij ons is, wie wil dan helpen de avond in goede banen te leiden?

Wil je in een korte mail aan Saskia  en/of Dharma aangeven:

  • of je kind mee doet met de uitwisseling (met zijn / haar naam erbij)
  • of je kunt en wilt helpen met de begeleiding als we bij Magnus spelen
  • of je eventueel kunt en wilt rijden als we bij Vegtlust spelen en hoe veel plek je in je auto hebt
  • andere tips en opmerkingen

We horen dat graag uiterlijk 14 november om 12:00u!

Hartelijk dank alvast en groet,
Dharma en Saskia