Aankondiging: Jeugdtoernooi op 13 januari in Utrecht

Op zondag 13 januari (vanaf 12.45 uur) organiseert de regionale schaakbond (de SGS) een jeugdtoernooi in Utrecht. Lekker dichtbij deze keer! Als Jeugdschaakclub Magnus willen we jullie graag de kans bieden om mee te doen. Je speelt 7 partijen tegen kinderen die ongeveer even sterk zijn.

Doe je mee?
Schaakclub Magnus gaat naar dit toernooi. Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk 8 januari een mail naar Annemiek (info@magnusleidscherijn.nl). Annemiek verzorgt de inschrijving en regelt gezamenlijk vervoer in overleg met de ouders.

> Alle info over dit toernooi (PDF)

Verslagen eerdere toernooien
Op deze pagina vindt je een overzicht van verslagen en uitslagen van alle toernooien waar Magnuskinderen aan hebben meegedaan. Soms staan er ook links naar foto’s en partijfragmenten.