Kelvin en Laura najaarskampioenen

Kelvin heeft de najaarstitel van Magnus gewonnen. Met nog 3 kanshebbers voor de 1e plek – Kelvin, Joey en Max – was het superspannend. Uiteindelijk wonnen ze alle drie hun partij. In groep 2 was Laura al zeker van de titel. In de laatste ronde liet ze weer zien hoeveel ze vooruit is gegaan. Katerine en Dante hebben een mooie 2e en 3e plek veroverd.

Kelvin won deze competitie zowel van Joey als Max en is daarmee terecht kampioen. Alleen zijn zus Santi was hem de baas (2 keer zelfs) en zij mag zich kampioen van de familie Kanne noemen.

Laura nam vanaf de 1e partij de leiding in groep 2. Daarna heeft ze niet meer achterom gekeken. Ze won van Katerina, haar belangrijkste tegenstander. Wat heel bijzonder is, is dat ze geen partij heeft verloren. De andere spelers pakten slechts 3 remises tegen Laura.

-> Uitslagen groep 1
-> Uitslagen groep 2
-> Standen
-> Hoe werkt de puntentelling?

Volgende week beginnen we allemaal weer met een schone lei. Dan is de 1e ronde van de voorjaarscompetitie. De prijzen van de najaarscompetitie reiken we uit op 15 februari, de vrijdag voor de voorjaarsvakantie. Dan hebben we een spelletjesavond.