Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Gisteren zijn we weer van voor af aan begonnen. Alle overwinningen van de najaarscompetitie tellen niet meer. De kampioenen verdienen applaus, maar ook zij beginnen weer op 0 punten. Kelvin weet nu wat dat betekent. Siebe wist hem te verrassen met mat ‘achter de paaltjes’. Laura en Katerina doen voor het eerst mee in groep 1. Het zal even wennen zijn, maar ik verwacht dat ze snel punten gaan scoren.

Fei kwam voor het eerst kijken – welkom Fei – en maakte het Fenix meteen ontzettend moeilijk. Fenix ontsnapte met remise door pat.

Met Fei noem ik meteen maar alle kinderen die de afgelopen weken lid bij ons zijn komen schaken: Arman, Jasper, Xander, Maaike, Krijn, Lucas, Loek, Koen, Timo en Thijs. Geweldig dat zo veel kinderen bij ons willen spelen.

Het stelt ons wel voor een uitdaging. Met de nieuwe kinderen zitten de 5 trainingsgroepen (bijna) vol. Een 6e groep vraagt ook een 6e trainer. Nu heeft Jochem aangegeven, dat hij deze nieuwe groep wil gaan trainen. Maar alleen als een ouder hem af en toe kan vervangen. Wij zoeken dus geen voltijds trainer (altijd welkom!), maar een of enkele ouders, die af en toe willen invallen. Wellicht dat dat de drempel wat lager maakt. Vraag dus aan jullie ouders of ze jullie willen helpen bij de training. Dharma kan precies uitleggen wat de bedoeling is.

> Uitslagen groep 1
> Uitslagen groep 2
> Standen