Eerste indrukken van de pupillendag (aangevuld)

Laura en haar nieuwe schaakvriendin Eyla tonen trots hun bekers.

Laura, Mark, Nils en Janne vertellen over de pupillendag. Over hoe Laura een beker won, en voor Nils de dag bijna in het water viel.
Laura
Ik vond het heel leuk. Dharma was onze groepmeester. Ik had ook twee keer tegen kindjes van onze club gespeeld. Dat was tegen Luuk en Nils. Ik heb de ene gewonnen, die van Luuk en de andere had ik verloren. Weet je waarom ik het leuk vond? Want ik heb een beker gewonnen.

Nils
Het was een rare dag voor mij, ik was in het water gevallen en moest eerst droge, nieuwe kleren hebben voordat ik kon spelen. Gelukkig wilde Marcel van de wedstrijdleiding wel even wachten met beginnen. Maar mijn eerste wedstrijd verloor ik wel meteen. De laatste wedstrijd was de spannendste wedstrijd tegen de nummer 1. Uiteindelijk werd ik vierde. We hebben daarna met kussens gespeeld die je van een trap naar beneden kon gooien.

Mark
Het schaken was erg leuk. Er was iemand die stond op de eerste plek en niemand had van hem gewonnen. Ik had ook tegen hem gespeeld en verloren. Je kon ook tegen de beer schaken, die ging simultaanschaken. Ik heb een keer gewonnen en toen kreeg ik snoepjes. Ik kreeg ook een schaakstuk van de beer, een toren. Maar die is nu al kwijt. Ik heb 1 remise, 3 gewonnen en 3 verloren. Best goed. Ik heb geen beker gekregen, maar mijn zusje wel.

Janne
Het was erg leuk. Je zat in groepjes verdeeld uit jouw leeftijd. Ik had een snoepzak gewonnen omdat ik eerst als eerste meisje werd geroepen met een ander meisje maar toen bleek dat we toch tweede waren. Dus ik kreeg wel een prijsje.

Eindstanden
> F-categorie met Kelvin, Dante, Mark en Janne
> G/H-categorie met Nils, Laura en Luuk