Magnus haalt uit in Maarssen

Alle blije gezichten in Maarssen op een foto.

Het was een goede dag voor alle Magnusschakers die meededen aan het 5e Grand Prix toernooi in Maarssen. Bijna alle schakers wonnen hun eerste partij. Arman moest nog even opgang komen, maar won vervolgens wel zijn 2e potje. Ook later op de dag waren er veel blije gezichten.

Mark en Laura zaten samen in groep 12 en ook het nieuwe vriendinnetjesvan Laura zat gezellig bij hun. Nils en Kasper zaten in groep 9, Kelvin in groep 8, Max en Arman in groep 7 en Santi in groep 6.

Het toernooi was erg goed georganiseerd en het was in de pauze erg gezellig. Wel zijn er wat kindertjes geraakt door klapperende klapdeuren, dat was wel erg gevaarlijk. Uiteindelijk gingen Mark, Nils, Kelvin en Santi met een enorme beker naar huis.

Hierbij nog wat persoonlijke reacties:

Kelvin
Het was een heel gaaf toernooi. In de eerste ronde moest ik spelen tegen Noa. Toen hij nog bij mij op school zat, verloor ik altijd van hem, maar nu heb ik gewonnen. Uiteindelijk heb ik 6 van de 7 partijengewonnen en ben ik tweede geworden.
Mijn opa en oma zijn ook nog komen kijken want die wonen Maarssen. Die waren heel trots dat ik en Santi een beker hebben gewonnen.

Santi
Eindelijk een beker! Op het toernooi heb ik een paar hele mooie potjes gespeeld en heb daarmee ook 5 van de 7 potjes gewonnen. Wat vooral leuk wa,s is dat na afloop van een verloren partij tegen Tijn (de uiteindelijke nummer 1 van mijn groep) Dharma naar me toe kwam en liet zien dat ik een hele mooi aanval had kunnen maken.
Wat ook grappig was is dat ik bij de prijsuitreikingen heel erg geschrokken was, omdat ik dacht dat ik niet meer in de prijzen zou vallen. Ik hoopte dat ik 3e was geworden, maar iemand anders werd 3e. Maar blijkbaar was ik zelfs 2e geworden op onderling resultaat! Dus voor de eerste keer op een SGS-toernooi met een mooie beker naar huis.

Nils
Ik dacht de hele tijd aan chocola. Dat helpt voor mij enorm om te winnen. Ik heb 1 potje verloren, maar dat maakt niks uit.