Aankondiging: Jeugdtoernooi op 6 april in Amersfoort

Op zaterdag 6 april (vanaf 12.45 uur) organiseert de SGS het 6e Grand-Prixtoernooi in Amersfoort. Als Jeugdschaakclub Magnus willen we jullie graag de kans bieden om mee te doen. Je speelt 7 partijen tegen kinderen die ongeveer even sterk zijn.

Doe je mee?
Schaakclub Magnus gaat naar dit toernooi. Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk 2 april een mail naar Annemiek (info@magnusleidscherijn.nl). Annemiek verzorgt de inschrijving en regelt gezamenlijk vervoer in overleg met de ouders.

Meer informatie staat op de website van de SGS.

Verslagen eerdere toernooien
Op deze pagina vindt je een overzicht van verslagen en uitslagen van alle toernooien waar Magnuskinderen aan hebben meegedaan. Soms staan er ook links naar foto’s en partijfragmenten.