Leven aan de top is niet eenvoudig

Broer en zus Kelvin en Santi hebben afgelopen vrijdag huisgehouden in groep 1 van de interne competitie van Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn. In groep 2 wonnen Maaike en David opnieuw en hebben nu een gaatje geslagen met de achtervolgers. 

In groep 1 won Santi van Nils en sluipt de top 5 binnen. Kelvin liet Kasper zien dat het leven aan de top nog niet zo makkelijk is. Kasper was 2 weken geleden nog koploper, maar is nu geduikeld naar plaats zes. Armand blijft koploper, ondanks dat hij afwezig was. De verschillen zijn nog klein en met nog 6 ronden te gaan is nog alles mogelijk.

Maaike sloeg in groep 2 de aanval van Timo af en David stopte de opmars van Koen. Eloïse en Falco wachten geduldig op een foutje van de koplopers.

> Wie weet een leuk kado voor Magnus Carlsen? Magnus-t’shirt voor het leukste idee!
> Uitslagen groep 1
> Uitslagen groep 2
> Standen