7e toernooi Internetschaak voor de Jeugd: je kunt nog steeds meedoen

Op woensdagmiddag 17 april vanaf 14.00 uur start het 7e en voorlaatste toernooi van de Internetschaak Grand Prix voor de jeugd. Iedereen kan meedoen, ook als je de eerdere toernooien niet hebt meegedaan. Wij denken dat deze toernooien interessant zijn vanaf lesgroep 3.

De Grand Prix Jeugd, georganiseerd door de Nederlandse Schaakbond (KNSB), is individueel en voor verschillende speelniveaus voor zowel beginner als gevorderde en voor zowel middelbare scholieren als basisscholieren. In totaal zijn er 8 toernooien. Elk toernooi kun je punten verdienen door mee te doen en uiteraard te scoren. Na het achtste toernooi kun je de punten inwisselen voor allerlei leuke schaakprijzen.

Meer informatie
De KNSB Internetschaak Grand Prix Jeugd is er elke derde woensdag van de maand. Kun je een keer niet meedoen, dan is dat geen probleem. Je kunt altijd een toernooi overslaan. Ga voor meer informatie naar de toernooiwebsite: www.knsbgp.nl. Bekijk ook het promotiefilmpje op deze website.

Kosten
Deelnemen, een heel seizoen lang, kan al vanaf € 15,- Dit zijn de kosten voor KNSB leden van een account bij de Internetschaakclub Playchess.