Maaike en Kelvin denderen door; a.s. vrijdag spelletjesavond

Maaike (groep 2) en Kelvin (groep 1) houden het niet graag spannend. Na hun overwinningen afgelopen vrijdag, hebben ze beide een flinke voorsprong opgebouwd. Maar met nog 6 ronden te gaan, moeten ze op blijven letten. De komende 3 weken kunnen ze echter genieten van hun positie. A.s. vrijdag hebben we spelletjesavond en de 2 weken daarna zijn we met vakantie.

Maaike won in groep 2 van Falco. Eloïse volgt op afstand, na haar overwinning op Fenix. Kelvin heeft in groep 1 na een moeizaam begin – 2 nederlagen in de eerste 3 partijen – de smaak te pakken. Nu moest Max eraan geloven. Arman heeft pas 1 keer verloren, maar ook pas 6 partijen gespeeld. Een flinke eindsprint van hem en het wordt nog spannend.

A.s. vrijdag hebben we geen training en competitie, maar toch een druk programma. Voor onze kinderen organiseren we weer schaakspelletjes. Ook krijgen we een aantal kinderen van de Arcade op bezoek. Daarnaast verzorgen we een extra training voor Laura en de kinderen van ons E-team. Dat doen we om hen voor te bereiden op de Nederlandse kampioenschappen in mei en juni.

Tot slot is het vrijdag ook open avond in het kader van de Nationale Sportweek. Alle kinderen van Leidsche Rijn zijn tussen 7 en kwart over 8 welkom in basisschool De Boomgaard. Stuur wel even een mailtje naar Annemiek, dat je komt kijken.

> Uitslagen groep 1
> Uitslagen groep 2
> Standen