Ook volgend seizoen spelen we in De Boomgaard

Het bestuur heeft het afgelopen jaar andere speellocaties in Leidsche Rijn verkend. Zowel met het oog op de groei van het aantal leden, als ook met het oog op de groei van onze leden (die kinderstoeltjes in De Boomgaard zijn niet voor iedereen groot genoeg). Daarnaast moeten we vanaf volgend jaar huur gaan betalen.

Toch hebben we besloten, dat we ook volgend jaar in De Boomgaard blijven schaken. De Boomgaard stelt ook de 1e verdieping aan ons ter beschikking, voor een prijs die beduidend lager ligt dan het aanbod van het Leidsche Rijn College (het belangrijkste alternatief). Tijdens de ALV voor aanvang van het nieuwe seizoen zullen we dit besluit verder toelichten.

Op termijn zien we een verhuizing naar een andere locatie als onvermijdelijk. Als we doorgroeien naar bijvoorbeeld 80 leden, en een aantal van onze leden naar de middelbare school gaan, wordt De Boomgaard voor Magnus te klein. In De Boomgaard hebben we geen centrale ruimte die groot genoeg is, het meubilair is (te) klein en de lokalen zijn erg rommelig en vol.