Stiltegebied (tijdens ronde 2)

Dit is vooral bedoeld voor de ouders en begeleiders.

Op zo’n NK gaat het er allemaal net wat officieler en strenger aan toe. Zo is er een echt stiltegebied. Als je in dat gebied bent, dan mag je niet praten en al helemaal niet je telefoon af laten gaan. In dat gebied mag er alleen worden geschaakt.

Spanning? Geen spanning!

Hoezo spanning? Laura en Nils springen en huppelen rond alsof het De Efteling is. Kelvin is meer geconcentreerd. Ondertussen wel geheel wakker.

Laatste nieuws

Laura heeft in de 2e ronde verloren. Ze geniet nu van een kaascracker. Doping voor de volgende partij?

Partijen en standen live op Internet

Een deel van de partijen is live te volgen op Internet. De eerste 8 partijen in de F- en G-categorieën zijn te volgen via www.livechess.zeelandnet.nl. Gedurende de dag kun je ook de uitslagen en standen volgen via www.nationalepupillendag.org.