Tot slot … (NK-blog)

Dharma en Bas poseren vol trots met onze 3 sterren.

Ik hoop dat bij jullie de rust is weergekeerd en de spanning is weggeebt. Het NK is afgelopen en de begeleiders zijn gesloopt. De spanning is voor de ouders groter dan voor de kinderen.

Dharma en ik zijn heel trots op onze 3 sterren. Onze jongste telg Laura schaakt pas 1 jaar en wist zomaar 2 punten te pakken in groep G. Het lukte Nils om met een mooie eindsprint precies bij de eerste 10 (gedeeld) te eindigen met 4,5 punten. Kelvin had het lastig in groep F. Hij begon met een remise, en eindigde ook op 50% met 3,5 punten.

> Lees alle berichten van het NK-blog

Deelname aan een NK is niet alleen een geweldig leuke, maar ook heel leerzame ervaring. Dit zijn de toernooien waarin je kunt laten zien wat je waard bent. Elke partij krijg je een goede tegenstander en moet je ontzettend je best doen. Sommige kinderen leren op zo’n dag meer dan in een half jaar op de club. Het komende seizoen gaan we daarom hard aan het werk om nog meer van onze schakers de kans te bieden om aan het NK mee te doen.

> Eindstand groep G (Laura en Nils)
> Eindstand groep F (Kelvin)