Laatste nieuws Magnus BBQ vrijdag 28 juni

De voorbereidingen van de BBQ a.s. vrijdag 28 juni, op het schoolplein van De Boomgaard, lopen voorspoedig. Alleen Dirk moet beter zijn best doen om goed weer te regelen.

Naast de BBQ organiseren we ook een MagnusQuiz, het Stukkenopzetkampioenschap en diverse spelletjes. En natuurlijk delen we de prijzen uit aan de winnaars van onze voorjaarscompetitie. Het wordt dus heel gezellig.

Hoe laat beginnen we?

Iedereen is vrijdag 28 juni, vanaf 6 uur welkom op het schoolplein. Al heel snel daarna glijden de eerste hamburgers van de BBQ. Om 8 uur beëindigen we de BBQ en uiterlijk om half 9 sluiten we het schaakseizoen (en het schoolplein) af.

Eigen bijdrage

We vragen per eter een bijdrage van 3 euro (t/m 4 jaar gratis, 5 jaar halve prijs). Daarnaast krijgt elke aanmelder het verzoek om een stokbrood of (fris)drank mee te nemen. Van Annemiek heb je al gehoord wat je mee moet brengen. Of kijk in deze lijst (WORD)

En verder