Zomerschaak: puzzel 3

Puzzel 3: Wit speelt en zet mat in 1 zet.

Weet jij de juiste zet voor wit? Wit kan in 1 zet winnen door zwart schaakmat te zetten. Mail je oplossing ovv puzzel 3 naar info@magnusleidscherijn.nl. Vergeet niet het nummer van de puzzel, je naam en adres erbij te zetten.De winnaars staan in de VAR van 29 augustus. Op vrijdag 30 augustus, de laatste Magnus Zomerschaakavond, reiken we de prijzen uit. Dan zetten we ook alle oplossingen op onze website.

Elke vakantieweek zetten we een nieuwe schaakopgave op onze website. Je dingt mee naar het Magnus ’t shirt als je minstens 1x een goede oplossing hebt gemaild. Hoe meer goede oplossingen hoe groter de kans dat je het ’t shirt wint. Ook verloten we een aantal andere prijsjes onder de goede inzenders.

Je kunt nog steeds de oplossing van de vorige puzzels insturen

> Puzzel 1
> Puzzel 2