Doe op 29 september mee met Magnus in Mierlo

Op zondag 29 september doen we met een aantal Magnusteams mee aan het open Nederlands Kampioenschap rapidschaak voor de jeugd in Mierlo. We willen meedoen met teams in diverse leeftijdscatgorieen. Het wordt een leuke en spannende schaakdag, samen met andere Magnuskinderen.

Wil je meedoen?
Stuur dan een mail naar info@magnusleidscherijn.nl, of geef door dat je meedoet op de clubavond. Natuurlijk vinden we het ook leuk (en handig) als een van je ouders meegaat en wil rijden. De inschrijving bij Annemiek sluit op dinsdag 22 september.

Wij denken dat het toernooi geschikt is voor kinderen vanaf lesgroep De witte loper. Als je niet zeker weet of het toernooi ook voor jou leuk is, kun je dat altijd aan je trainer vragen.

Alle informatie over het toernooi
Meer informatie staat op de website van het toernooi.

Toernooien in de toekomst
Het komende jaar zijn er in de regio diverse toernooien voor kinderen van alle leeftijden. Elke keer willen we als Magnus bekijken of we daar met een aantal kinderen naartoe kunnen gaan. Kijk in de agenda voor de data van deze toernooien. We zullen elke keer tijdig een aankondiging op onze website plaatsten.