A.s. vrijdag schaken en ALV; nog 2 begeleiders gezocht

A.s. vrijdag is de clubavond en gelijktijdig de ALV. Wat gaan we allemaal doen?

De kinderen spelen vrijdag competitie en spelletjes. Alleen de twee late groepen (na 20.15 uur) krijgen training. We noteren direct bij binnenkomst welke kinderen aanwezig zijn. Met die informatie kunnen we snel de indeling voor de competitie maken.

Om 7 uur hebben we een korte opening. Daarna gaat iedereen naar zijn lokaal. Om 7.10 uur start de competitie. Na de competitie kunnen kinderen in het vrijspelenlokaal nog partijtjes of spelletjes spelen.

De ALV begint om 7.15 uur. We sluiten af om 8.15 uur.

Extra begeleiding gezocht

Omdat alle reguliere begeleiders (onze ouders) bij de ALV zitten, vliegen we verse krachten in. Maar 1 of 2 extra begeleiders is geen overbodige luxe. We zoeken nog iemand die samen met Arie de spelletjesgroep wil begeleiden en nog iemand voor de bar.

Zijn er ouderkoppels, waarvan 1 ouder de ALV volgt en de andere ouder wil begeleiden? Stuur dan een mailtje naar info@magnusleidscherijn.nl Alvast bedankt!