De estafette (verslag GP Giessenburg)

De Magnusbende na de prijsuitreiking.

De Magnusbende na de prijsuitreiking.

Kennen jullie al de nieuwe rage onder onze Magnusleden?

Je gaat naar een Grandprix van de SGS en probeert zo snel mogelijk je schaakpartijtje met winst af te ronden, om vervolgens in elke korte pauze die je hebt, een hinkel, hardloop- en achteruitloop estafette te houden met alle aanwezige Magnusleden en alle lieve kleine Magnus-zusjes. En dat dus 7 keer!

Dat je naam dan binnen wordt rondgeroepen omdat je buiten nog de parkeerplaats achteruit moet ronden mag de pret niet drukken. Vooral de zusjes Sofie, Jasmijn, Yasmine en Maren deden heel erg hun best! Maar ook Siebe, Mark en Kasper waren erg goed in hinkelen!

En dan nog over het schaken: Het was weer heel spannend, Magnusleden deden mee in groep 2, 3, 4, 6, en 7. En met goede resultaten want er eindigden 3 leden op de derde plaats! Siebe was degene die toch het meest moest lachen de hele dag, dus een pluim voor hem!

> De uitslagen staan op deze website.

Tot over 3 weken in Woerden. Jullie doen dan toch ook mee?