Wie helpt mee tijdens deze 2 toernooien?

Op 12 januari organiseren we het Utrechts Kampioenschap voor Basisscholen en op 1 februari de SGS-pupillendag. We kunnen op beide dagen nog wat hulp gebruiken van ouders en onze oudere kinderen. Beide toernooien vinden plaats in Leidsche Rijn. Dus lekker dichtbij.

Wie zoeken we?

  • Voor 12 januari zoeken we 3 tafelleiders en iemand die gedurende de dag een live blog op onze website wil verzorgen.
  • Voor 1 februari zoeken we 4 tafelleiders en een paar kinderen die willen meehelpen met het verkopen van de koffie en de broodjes. 

Wat doet een tafelleider?
Een tafelleider zorgt ervoor dat de kinderen (circa 20 per tafelleider), na het bekend worden van de indeling, zo snel mogelijk aan de juiste tafels zitten en dat de kleur en klokken goed staan. Ook lossen ze kleine problemen op (hoewel het vaak verstandig is om de kinderen het eerst zelf op te laten lossen). Een tafelleider moet wel kunnen schaken. Er is ook een officiele wedstrijdleider als de kinderen en de tafelleider er niet uitkomen.

Wil je meer weten?
Voor vragen over het Scholenkampioenschap op 12 januari kun je terecht bij Dirk en Bas.
Voor vragen over de Pupillendag op 1 februari kun je terecht bij Vivianne Bonenkamp en Bas.

Heb je interesse? Stuur een mail naar info@magnusleidscherijn.nl