Nieuw record touwtjespringen!

Arman in Barneveld dec 2013In Barneveld is het altijd leuk schaken. In de Veluwehal kom je ook nog eens andere sporters tegen als korfballers, handballers en touwtjespringers. Er was zelfs een klein meisje dat een record wilde halen om honderd keer achter elkaar te springen. Later deed ze dat samen met Santi en behaalden ze samen de tien keer!

Geschaakt werd er ook in de grote zaal. De Magnus kinderen waren verdeeld over groepen 3, 4 en 6. In alle groepen werd heel serieus en met aandacht geschaakt. Maar toch ook hadden Santi en Kelvin in hun laatste wedstrijd tegen elkaar heel veel lol. Kelvin zette Santi Herdersmat en daar moesten ze allebei heel hard om lachen! Kelvin belandde op de tweede plaats in zijn groep en won een mooie beker! Santi was ook blij want er was bij winst in de familie pizza beloofd!

Arman (foto bovenaan) deed het in groep 4 erg goed, hij won veel wedstrijden met een glimlach en werd derde. Nils had een moeilijke dag maar behaalde toch nog 2 goed verdiende punten.

Lucas in Barneveld dec 2013Lucas (foto rechts) deed het de hele dag erg goed en belandde lachend op de derde plaats.

Iedereen ging blij en springend weer naar huis!

> Uitslagen (website SGS)