Anita komt bestuur versterken; bijzondere ALV op 17 januari

Anita met onze toekomstige leden Sofie en Jasmijn.

Anita met onze toekomstige leden Sofie en Jasmijn.

We zijn heel blij dat we Anita kunnen voordragen als nieuw bestuurslid van Jeugdschaakclub Magnus. Anita wordt verantwoordelijk voor alle bijzondere activiteiten van Magnus, zoals toernooien, de uitwisseling met Vegtlust en de slotavond. Dat betekent natuurlijk niet dat ze al deze activiteiten zelf gaat organiseren. We willen bij al deze activiteiten onze ouders en kinderen betrekken.

Bijzondere ALV op vrijdag 17 januari
Anita treedt pas formeel toe tot het bestuur als de vertegenwoordigers van onze leden daarmee akkoord gaan. We nodigen alle ouders daarom uit om op 17 januari, om 19.05 uur, aanwezig te zijn op een bijzondere ALV.

Kascommissie zoekt nieuw lid
Omdat Anita nu terugtreedt als lid van de kascommissie, zoeken we een nieuw lid. Wie stelt zich beschikbaar? Meld je bij onze secretaris Annemiek of uiterlijk tijdens de bijzondere ALV op 17 januari. De ALV zal dan het nieuwe lid van de kascommissie installeren.