Supermooie feestelijke afsluiting van het najaar samen met Vegtlust! (met foto’s)

13Er was vuur. Annemiek is superenthousiast over de kerstavond met Vegtlust.

Alle kinderen bedanken iedereen die mee heeft geholpen om van de avond een succes te maken. In het bijzonder natuurlijk Anita en Annemiek.

 

  P1170022  P1170030  P1170026

> Fotoalbum

Er waren allemaal Vegtlustouders met heel veel enthousiaste Vegtlust kinderen! Er waren spoken en er was een moeras. Iedereen kreeg spookkaarten met een kerstbal. Er waren kerstkransjes en chocomelk en pepermuntballen en heel veel gastvrouwen (en -mannen) die af en aan liepen met lekkers. Het was gezellig met alle ouders in de docentenkamer. Er was familieschaak met allemaal broers en zussen, en er was zelfs een miljoenenjacht!

In alle lokalen werd stil en met aandacht geschaakt en de ouders hebben ondertussen krentewegge gesmeerd en koffie gezet ( met dank aan Gertjan, ook voor de Gluhwein opwarmen in een emmer). Aan het eind buiten een mooi woordje van Jochem en oliebollen, champagne, gluhwijn en sterretjes. Iedereen was onder de indruk!

Maren loopt nu nog lachend rond. Ze is mij moerrassschaak en meidenspookschaak aan het uitleggen. Vooral meidenspookschaak vond ze leuk!