Schaken voor de ouders: Dharma geeft uitleg bij partij Van Wely

Loek van Wely

Loek van Wely

Dharma nodigt alle ouders uit voor een uitleg van de spectaculaire schaakpartij Nakamura – Van Wely, die in januari tijdens het TATA-toernooi is gespeeld. Hij doet dat op vrijdag 21 februari, de vakantieschaakavond in de voorjaarsvakantie.

Terwijl de kinderen schaakspelletjes spelen, kunnen de ouders – met een kopje koffie – genieten van de mooiste partij van het TATA-toernooi. Beleef mee hoe onze Nederlandse held – Loek van Wely – met zwart de nummer 3 van de wereld – Hikaru Nakamura – van het bord mept.

Dharma zorgt dat de uitleg te volgen is voor iedereen, die speelt op niveau stap 2/3.

Stuur een mail naar info@magnusleidscherijn.nl als je erbij wilt zijn. Vanaf 8 aanmeldingen gaat het door.

Van Wely over zijn partij tegen Nakamura