Extra ALV op vrijdag 13 juni over de toekomst van JSC Magnus

Bij het bereiken van de mijlpaal van 80 leden hebben we een voorzichtige vooruitblik gegeven op onze plannen voor het nieuwe seizoen. We hebben ook aangeven dat we onze plannen graag met alle ouders bespreken. Daarom organiseren we een extra ALV op vrijdag 13 juni, tijdens de reguliere clubavond. Aanvang is 19.45 uur (niet om 19 uur zoals eerder aangegeven).

De 2 belangrijkste voorstellen zijn:

  • Verhuizen naar een nieuwe grotere locatie: het Leidsche Rijn College.
  • Een tweede clubmoment op een locatie in Vleuterweide. Alle kinderen krijgen de kans om 2 keer per week te schaken. Dat is vergelijkbaar met veel andere sporten. Maar wil je maar een keer schaken, dan kan dat ook. Je kunt dan kiezen uit de vrijdag of het tweede clubmoment doordeweeks.

Woensdag sturen we een enquete rond naar alle ouders met een aantal vragen over deze plannen. Zo willen we van jullie weten op welke middag of avond dat 2e clubmoment moet plaatsvinden en willen we graag weten of jullie kinderen daar ook gebruik van gaan maken.