Enquête Magnus in het nieuwe seizoen

Zoals jullie allemaal hebben gemerkt is Magnus afgelopen jaar sterk gegroeid. Daar zijn we ongelofelijk blij mee. Tegelijkertijd biedt het ook de uitdaging om ervoor te blijven zorgen dat al onze leden (en jullie!) elke week met plezier naar Magnus blijven komen.

Om de groei in goede banen te leiden en de kinderen een mooi aanbod van schaakactiviteiten te blijven bieden, hebben we 2 voorstellen uitgewerkt die we graag met jullie willen delen:

  • verhuizing van De Boomgaard naar het Leidsche Rijn College
  • openen van een tweede clubavond of -middag in Vleuterweide

Enquête
Via deze enquête willen we polsen hoe jullie aankijken tegen deze plannen.

Enquête JSC Magnus mei 2014 (WORD-document)

Willen jullie de ingevulde enquête uiterlijk 8 juni retourneren. Dat kan via de mail naar info@magnusleidscherijn.nl of op de clubavond bij Anita.

Meehelpen bij de club
Zoals jullie weten, is de filosofie van Magnus dat ons succes wordt bepaald door een sterke organisatie van betrokken ouders. Gelukkig zijn velen van jullie al op een of andere manier betrokken bij de club. Tegelijk zal door de groei van het aantal leden ook het aantal activiteiten toenemen. Daarom doen we op jullie allemaal een beroep om een handje te helpen om de organisatie van de club in goede banen te leiden. Willen jullie daarom aan het einde van de enquête aangeven op welke wijze jullie kunnen en willen helpen? Vele handen maken licht werk. Wij waarderen elke inzet, hoe groot of hoe klein ook. Alvast bedankt!

Extra ALV over onze toekomstplannen op vrijdag 13 juni
We willen onze plannen ook graag met alle ouders bespreken. Daarom organiseren we een extra ALV op vrijdag 13 juni, tijdens de reguliere clubavond. Aanvang is 19 uur.

Vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Jochem Aubel